четвер, 15 грудня 2016 23:53

Гройсман живе у квартирі тещі

Гройсман живе у квартирі тещі

Прем'єр Володимир Гройсман разом з родиною живе у квартирі в елітному житловому кварталі "Новопечерські Липки" у центрі Києва, яка оформлена на його тещу-пенсіонерку Аліну Бурлаку.

Квадратний метр тут коштує від 2500 доларів, а одне паркомісце – близько 38 тисяч доларів.

Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пане Гройсман, чи не почервонів із сорому мільйон доларів у вашому матраці?

Згідно з Реєстром майнових прав, теща прем'єра має дві сусідні квартири у "Новопечерських Липках" – площею 183 та 59 квадратних метрів, а також два паркомісця.

Однак сама мешкає у селі Агрономічне на Вінниччині.

Рідна сестра дружини Гройсмана Ірина Бурлака запевнила, що у минулому була успішним бізнесменом і саме вона, мовляв, купила матері дві квартири та два паркомісця у столиці.

Володимир Гройсман підтвердив, що живе у квартирі тещі: "Те, що моя теща, яку я дуже люблю, має своє житло в Києві – це для мене напевне дуже добре. Ми зараз там мешкаємо з нашою родиною. І взагалі я хочу Вам сказати, що я дуже люблю свою тещу, дуже, надзвичайно".

Прем'єр заявив, що теща-пенсіонерка придбала нерухомість у столичному житловому комплексі на Печерську за власні кошти рік тому - 20 січня 2015 року.

Саме цю дату вказує Гройсман у рядку "дата набуття права користування". Своєї столичної нерухомості у нього немає. У користуванні кожного з трьох інших членів його родини – дружини, доньки та сина – ще по 60 квадратів нерухомості, що належить пенсіонерці.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман живе у квартирі тещі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути