субота, 17 вересня 2016 11:10

Гройсман похвалився змінами в Україні

Гройсман похвалився змінами в Україні
unian.net

Україна перша країна на пострадянському просторі, яка змінюється. Про це говорить прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ході відкриття другого дня 13-ї щорічної зустрічі YES в Києві.

Повідомляє "112 Україна".

"За останні 25 років нам вдалося відбутися як незалежній державі. Але я думаю, що і за цей час у нас було багато можливостей, які були втрачені. І сьогодні перед нами стоїть завдання відкрити потенціал незалежної, суверенної, європейської країни. Країни, яка має абсолютно все, щоб стати успішною, символом реформ на пост-радянському просторі", – сказав Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уряду треба буде включати переговорний потенціал" - політолог про бюджет-2017

"Ми дивимося на ті країни, які сьогодні є для нас прикладом, - Польща, Словаччина, Чехія, Угорщина. Вони не мали такої тісної взаємодії з нашим радянським минулим. І тому сьогодні Україна на пострадянському просторі є першою країною, яка намагається змінитися".

Нагадаємо, 15 вересня Володимир Гройсман презентував у Кабміні проект бюджету на 2017 рік. Доходи прогнозуються на рівні 876,9 млрд гривень. Це на 17 % більше, ніж доходи держбюджету 2016 року. Дефіцит наступного року очікується на рівні 3 %.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман похвалився змінами в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути