пʼятниця, 15 липня 2016 18:55

Гройсман поділився, чому ностальгує за Вінницею
6

Фото: Тетяна САРАХАН

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман досі не сформував свою київську команду і ностальгує за мерством у Вінниці. Про це він розказав кореспонденту Gazeta.ua сьогодні під час візиту до обласного центру.

"Дуже ностальгую. У Вінниці мав гарну команду однодумців. З ними змогли реалізувати багато проектів. В міській раді залишилась таких більшість, які продовжують роботу, - сказав Гройсман. - Місто змінюється. Що зробили ми у Вінниці, хочу впровадити по всій Україні. Треба дуже швидко робити зміни. Тому у Києві теж формую команду однодумців, які б не лише мололи словами в повітря, а й робили роботу".

Прем'єр зазначив, необхідно навести комплексний порядок у медицині та освіті.

"Це залишається актуальним і для Вінниці. Треба надавати якісний сервіс, транспорт. Важливо створювати нові підприємства, робочі місця. Треба реформувати систему оплати праці для людей. Вона недооцінена. Я не бачу жодних об'єктивних перешкод, чому ми не зможемо змінити життя українців. Вважаю, українці можуть отримувати пенсію і зарплату не гіршу, ніж в Європі. Але треба реформуватись, бо все так просто з неба не впаде" - додав голова уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман запропонував містам з власної кишені оплачувати підвищені тарифи

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр Володимир Гройсман перебуває з робочим візитом у Вінниці. Після відкриття котельні "Міськтеплоненерго", оглянув хід будівництва трамвайної розв'язки на площі Гагаріна, яку не ремонтували 50 років. Проект робіт оцінили у 34 млн 650 тис. грн. З державного фонду регіонального розвитку виділили 22 млн. Решта - з міського. Планують завершити роботу до 1 вересня.

Також Гройсман оцінив новий трамвай. Його виготовляють працівники Вінницької транспортної компанії за 8 млн грн. Відвідав міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей і молоді з функціональними обмеженнями "Гармонія".

Востаннє Володимир Гройсман приїздив до Вінниці на святкування Дня Європи у травні. Свято відзначали 9-й рік. Його започаткував Гройсман, коли був мером Вінниці. На нього приїхали 30 іноземних делегацій.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман поділився, чому ностальгує за Вінницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути