середа, 20 червня 2012 16:39

Гриценко розповів про співпрацю з опозицією: "Я не буду ховатись за мажоритарний округ"

Гриценко розповів про співпрацю з опозицією: "Я не буду ховатись за мажоритарний округ"
Анатолій Гриценко підписав мирову з об'єднаною опозицією. Фото: obozrevatel.com

Лідерові партії "Громадянська позиція" Анатолію Гриценку вдалося подолати особистісні моменти і почати плідну співпрацю з об'єднаною опозицією.

Про це він заявив у коментарі Gazeta.ua.

"Переговори були досить тривалими і не простими — тривали мабуть не менше, ніж півтора місяці. Ми дійшли порозуміння з ключових питань — лідери "Фронту змін", "Батьківщини" і я підписали засади, в яких зафіксовані рішення нашого з'їзду", - розповідає політик.

Водночас, Гриценко каже, що не проводив ніяких додаткових досліджень, аби визначити, чи принесе це об'єднання якийсь зиск його політичній силі: "Є проведена іншими партіями соціологія, яка свідчить про те, що за різними даними від 800 тисяч до мільйона громадян підтримують громадянську позицію і я звертаимусь до них, щоб вони підтримали об'єднану опозицію на виборах", - пояснив він.

Гриценко розповідає, що його більше цікавить можливість чинити спротив чинній владі, саме тому він і вирішив домовлятися, бо "іншого шляху зупинити бульдозер Януковича немає". Сам Гриценко балотуватиметься за списком і не піде по мажоритарці, бо не хоче "ховатися за округ".

Усі кандидати від Громадянської позиції пройдуть суворий відбір перш ніж потраплять до єдиного списку опозиції, наголошує політик.

"В тій частині, яка стосується чіткої опозиційності, прозорості кандидатів, оприлюдення їх даних про себе ще до з'їзду, персональна відповідальність керівників за тих кандидатів, яких вони пропонують, оновлення команди та реформування програми - це все було підписано. Ми заради спільної справи відкинули усе другорядне, усі конфлікти і прийняли відповідальне рішення", - розповідає Гриценко.

Проте, поки що політик не розповідає, скільки саме місць Громадянська позиція отримала у прохідній частині списку об'єднаної опозиції і хто з його партійців пройде у парламент.

Нагадаємо, раніше Гриценко виступав із жорсткою критикою лідерів опозиції, зокрема і Арсенія Яценюка.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко розповів про співпрацю з опозицією: "Я не буду ховатись за мажоритарний округ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути