пʼятниця, 28 грудня 2012 15:45

Гриценко: Янукович фактично інтегрує Україну в Донецьку область

Гриценко: Янукович фактично інтегрує Україну в Донецьку область
Фото: obozrevatel.com

В новий уряд увійшли люди, яких благословила "Родина" і олігархи, туди не потрапили ті, хто може працювати по-європейськи, відкрито і прозоро. Такий коментар щодо нового складу Кабміну в ефірі радіо "Ера" дав народний депутат від фракції "Батьківщина" Анатолій Гриценко.

Про це повідомляє прес-служба політика.

"Головне завдання, яке стоїть перед цим урядом, - забезпечити фінансовий, організаційний, адміністративний, медійний ресурс для того, щоб Янукович пішов на другий термін. Інші пояснення такому складу дати важко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров шкодує, що Тігіпко пішов у парламент з посади міністра

Він зазначив, що Партія регіонів вважає себе загальнонаціональної партією, принаймні перемагає в половині областей. Але ключові посади займають представники лише однієї області - Донецької.

"Сам президент, прем'єр-міністр, перший віце-прем'єр, голова ВР, генеральний прокурор, міністр внутрішніх справ, голова Міністерства податків і зборів, у складі якого Податкова міліція, вся судова гілка влади: Конституційний, Вищий адміністративний, Вищий господарський суди, - порахував Гриценко. - Янукович фактично інтегрує Україну в Донецьку область. При всій повазі до Донбасу, країна набагато більше багата ідеями, інтелектом, талантами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середній вік нового Кабміну - 47 років

Гриценко вважає, що головна вимога до членів уряду - особиста лояльність і готовність виконати будь-який наказ. Питання реформування якійсь галузі, економічного розвитку взагалі не стоять.

"Тому від цього уряду, як і від попереднього, очікувати нічого не доводиться. Хоча в новому році Україну чекають серйозні виклики", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: Янукович фактично інтегрує Україну в Донецьку область». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути