четвер, 02 липня 2015 11:45

Грицак став головою Служби безпеки України

Грицак став головою Служби безпеки України

Верховна Рада підтримала кандидатуру Василя Грицака на посаду глави СБУ. "За" проголосували 340 нардепів. "Утрималися" - 30. "Проти" - 1.

18 червня Верховна Рада підтримала відставку Валентина Наливайченка з посади голови СБУ. З таким проханням до депутатів звернувся президент Петро Порошенко. Цьому передував скандал навколо Наливайченка, зокрема – через його конфлікт з Генпрокуратурою.

Тимчасового виконувачем обов'язків голови СБУ було назначено Грицака. Раніше він обіймав посаду першого заступника голови СБУ та керівника Антитерористичного центру.

Василь Грицак, 1967 року народження, генерал-полковник. На службі в органах державної безпеки України - з 1990 року. Працював у департаменті захисту національної державності СБУ.

З 24 травня 2005 по 28 грудня 2006 року обіймав посаду начальника Київського обласного управління СБУ. 28 грудня 2006 призначений на посаду начальника Київського міського управління СБУ. З 11 квітня 2008 року був начальником Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області.

З 4 червня 2009 року - заступник голови СБУ - начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України. 11 грудня 2009 призначений на посаду першого заступника голови СБУ - начальника Головного управління "К" по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

Зараз ви читаєте новину «Грицак став головою Служби безпеки України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути