вівторок, 03 листопада 2015 08:18

ГПУ відкликає подання на затримання і арешт Клюєва

ГПУ відкликає подання на затримання і арешт Клюєва
Фото: business.ua

Генеральна прокуратура України відкликала з Верховної Ради подання про затримання і арешт народного депутата Сергія Клюєва.

Про це із посиланням на першого заступника голови регламентного комітету, депутата від фракції "Народний фронт" Павла Пинзеника пише "Лівий берег".

Пензеник підтвердив, що в понеділок, 2 листопада, у комітет надійшов лист від ГПУ, в якому йдеться про необхідність відкликання подання для його доопрацювання.

Як відомо, подання про затримання і арешт Клюєва 30 червня було розглянуте на регламентному комітеті парламенту.

Раніше, 3 червня, із Клюєва зняли недоторканність, відразу після чого він намагався залишити Україну. Наступного дня він не прийшов на допит і був оголошений у розшук.

Генпрокуратура підозрює Сергія Клюєва в шахрайстві в особливо великих розмірах, йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Слідство вважає, що брати Клюєви в 2007 році шляхом афери заволоділи ВАТ "Завод напівпровідників" і добилися обслуговування його кредиту за рахунок бюджетних коштів. Також Клюєвим інкримінують заволодіння державними коштами, які були виділені "Укрексімбанком" та Державним агентством інвестицій та розвитку на розвиток підприємства.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ відкликає подання на затримання і арешт Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути