Ексклюзиви
пʼятниця, 13 березня 2015 15:41

ГПУ має "копати" довкола Єфремова та Клюєва - експерт

ГПУ має "копати" довкола Єфремова та Клюєва - експерт
Фото: feday.com.ua

 

Генпрокуратура не добереться до екс-глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Клюєва. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Якщо Генпрокуратура має намір реально розслідувати справи, треба "копати" навколо таких постатей, як Олександр Єфремов та Андрій Клюєв. Його брат Сергій навряд чи в матеріалі щодо розгону Майдану та інший подій. Він більше займався сімейним бізнесом. Питання організації активної роботи по захисту влади Януковича було на Андрію", - зазначив він.

За словами експерта, зараз починають зникати постаті "другого ешелону" Партії регіонів. "Міністерство внутрішніх справ поспішає це називати самогубствами. Але ті люди навряд чи цікаві для справжнього розслідування. Хіба можуть надати якісь підтвердження чи висловити припущення. Однак треба брати за голову, а не хвіст, цю Медузу Горгону під назвою Партія регіонів. Поки складається враження, що одним із компромісів по освоєнню повернутої території Донбасу є організаційні можливості колишніх "регіоналів". Якщо домовляться, то таких людей, як Клюєв, легалізують", - зауважив Цибулько.

"Генпрокуратура паралельно має розслідувати також проведення парламентської виборчої кампанії 2012 року у проблемних округах. На Київщині тоді взагалі була ганьба. Це питання чомусь було знято. Займаються Майданом. Хоча насправді це один ланцюжок. Майдан - продовження терори, розпочатого у 2012 році на виборах", - додав політолог.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура не знайшла достатніх доказів для зняття депутатської недоторканності і притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Сергія Клюєва.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ має "копати" довкола Єфремова та Клюєва - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути