середа, 19 лютого 2014 08:54

Держдеп просить американців бути обережними у Києві: силовики непередбачувані

Держдеп просить американців бути обережними у Києві: силовики непередбачувані
Фото: uapress.info

Державний департамент США закликав американських громадян уникати відвідувань місць і районів в Україні, де проходять демонстрації і зіткнення.

"Громадянам США рекомендується уникати всіх протестів, демонстрацій, і великих скупчень людей", - йдеться в повідомленні.

"Тим громадянам, чиї квартири або готелі розташовані в безпосередній близькості від місць протестних виступів, слід завбачливо покинути ці райони, або ж залишатися усередині приміщень можливо протягом декількох днів, протягом яких зіткнення можуть тривати", - радить Держдепартамент.

"Ситуація в Україні непередбачувана і може швидко змінюватися. Подальші насильницькі сутички між поліцією і протестуючими в Києві та інших містах цілком можливі", - йдеться в повідомленні.

"Місця та характер демонстрацій, а також методи, застосовувані поліцією, можуть змінюватися без попередження", - вважають в Держдепі США.

Відомство нагадує, що "служби безпеки України оголосили, що, починаючи з вечора 18 лютого, вони можуть вжити екстраординарні заходи".

Зараз ви читаєте новину «Держдеп просить американців бути обережними у Києві: силовики непередбачувані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути