понеділок, 19 квітня 2010 16:58

Горбаль: Акціями протесту у Львові дехто хоче підвищити свій авторитет

Горбаль: Акціями протесту у Львові дехто хоче підвищити свій авторитет

Завжди є політики, яким немає на чому заробляти та підвищувати свій політичний авторитет, як на протистояннях, - сказав "регіонал" Василь Горбаль в коментарі Gazeta.ua, відповідаючи на питання, чим можуть бути невдоволен ті, хто протестує проти його кандидутури на посаду губернатора Львівщини.

"Є частина політиків і в Києві, з якими ми співпрацювали, які на публіці завжди виступали проти будь-якого "регіонала". А в особистих відносинах поводили себе зовсім по-іншому - абсолютно конструктивно. Я думаю, що зараз потрібно думати над певним прагматичним вирішенням всіх проблем, які накопилися на Львівщині", - зазначив Горбаль.

На запитання про те, чи можуть акції протесту вплинути на остаточне рішення Януковича щодо призначення львівського губернатора, Горбаль сказав: "Президент зважить усі "за" і "проти" і прийме рішення".

"Регіонал" не виключив, що воно стане відоме вже завтра або післязавтра (вівторок-середа).

Нагадаємо, що мітинг-протест проти Горбаля під стінами львівської обласної ради організувала обласна організація партії "Наша Україна". Серед кураторів акції протесту Андрій Парубій та Володимир В"язівський.

Зараз ви читаєте новину «Горбаль: Акціями протесту у Львові дехто хоче підвищити свій авторитет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути