пʼятниця, 03 березня 2017 15:42

Головний військовий прокурор прийшов до Насірова

Головний військовий прокурор прийшов до Насірова
Анатолій Матіос на території лікарні "Феофанія"

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос відвідав клініку "Феофанія", де лежить підозрюваний голова Державної фіскальної служби Роман Насіров.

Мету свого візиту він коментувати відмовився.

"Я вам не надам "смажених" сенсацій. Лікарня - це територія смутку. Я прийшов до хворої людини. Я не маю права говорити до кого, чому та діагноз. Якщо у вас є Бог у серці, то згадайте, що сьогодні - Свята П'ятниця. До побачення", - сказав Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як детективи проривались до Насірова

2 березня голові Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили підозру. 3 березня Кабмін відсторонив його від посади.

Головного податківця країни затримали на території клініки "Феофанія". Детективи НАБУ вручили йому підозру, коли він був непритомний. Після цього Насірова вивезли на ношах у кардіореанімацію. За словами лікаря, у нього діагностували інфаркт міокарда.

Насіров фігурує у "газовій справі" Онищенка. Детективи розслідують рішення Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з колишнім народним депутатом Олександром Онищенком.

Зараз ви читаєте новину «Головний військовий прокурор прийшов до Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути