вівторок, 07 липня 2015 11:11

Голова Дніпропетровської ОДА Резниченко працює не на піар а на результат - експерт

Голова Дніпропетровської ОДА Резниченко працює не на піар а на результат - експерт

Голова Дніпропетровської ОДА Резниченко працює не на піар, а на результат. - про це заявив політолог Володимир Фесенко виданню Gazeta.ua, коментуючи перші 100 днів роботи очільника Дніпропетровщини.
 
"Резниченко не такий епатажний, як Саакашвілі чи Москаль, але з точки зору ефективності та реалізації проектів, він по праву входить в число найбільш вдалих кадрових призначень Президента Петра Порошенка. 
 
Доходи обласного бюджету зросли на 30%, що стало сигналом як для бізнесу, так і індикатором правильності курсу фінансової децентралізації. Росія була визнана країною-агресором місцевою облрадою, на території області збудовано потужну другу лінію оборони - новому  губернатору є що показати. Але особливості характеру, які більш за все пояснюються досвідом роботи у бізнесі, роблять його не таким публічним" – пояснює експерт.
 
"Резниченко по суті – менеджер Президента в регіоні. Адже, будучи вихідцем із Дніпропетровщини, очільник ОДА ніколи не вів бізнесу в області, тому не має власних інтересів чи лоббістських навантажень. Через це йому легко вдається реформувати довірену йому область. Яскравим прикладом чого стало скорочення апарату ОДА, більш ніж на 20%, що стало рекордом по Україні" – на завершення підсумував політолог. 

Нагадаємо, Валентин Резниченко був призначений головою Дніпропетровської ОДА 26 березня 2015 року. До цього призначення він очолював ОДА Запорізької області.

Зараз ви читаєте новину «Голова Дніпропетровської ОДА Резниченко працює не на піар а на результат - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути