понеділок, 29 серпня 2016 15:19

Главою АП призначений найуспішніший губернатор України

Главою АП призначений найуспішніший губернатор України
Ігор Райнін

Новим главою Адміністрації президента призначили Ігоря Райніна, який раніше обіймав посаду голови Харківської ОДА. Про це 29 серпня на засіданні Національної ради реформ повідомив президент Петро Порошенко.

Внаслідок ротації в команді президента на посаді глави АП Ігор Райнін замінить Бориса Ложкіна, який йде з держслужби та обійме посаду секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах.

У травні 2016 року Кабінет міністрів назвав Харківщину "найуспішнішим регіоном країни" за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів.

Як відомо, до призначення на посаду голови Харківської ОДА в лютому 2015 року, Ігор Райнін близько 3 місяців пропрацював на посаді заступника глави Адміністрації президента.

Ігор Райнін - кандидат наук з державного управління. Закінчив Харківський авіаційний інститут ім. Жуковського, отримав ступінь магістра за спеціальністю "державне управління" в Національній академії держуправління при президентові України.

Зараз ви читаєте новину «Главою АП призначений найуспішніший губернатор України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути