середа, 20 квітня 2016 17:01

Глава НАБУ Ситник піариться на неіснуючій "справі Мартиненка" - адвокат

Глава НАБУ Ситник піариться на неіснуючій "справі Мартиненка" - адвокат

Глава НАБУ Артем Ситник продовжує демонструвати свій "професіоналізм" і заангажованість, заявляючи, що "якийсь шматок загальної "справи Мартиненка" НАБУ планує передавати в суди вже наприкінці травня – на початку червня цього року".

Так цю заяву прокоментував у своєму "Фейсбуці" адвокат Ігор Черезов, який представляє інтереси екс-депутата Миколи Мартиненка.

"Пан Ситник вчергове маніпулює: немає ніякої "справи Мартиненка", він проходить виключно як свідок, йому не пред'являли навіть підозри", - зазначив адвокат.

За його словами, "насправді НАБУ опинилося в глухому куті: спочатку воно радісно ухопилося за розслідування звинувачень на адресу Мартиненка, вирішивши, що зробить собі на цьому піар. Однак все ґрунтувалося на проплачених публікаціях в ЗМІ, які не підтвердилися. Тому НАБУ фактично почало фабрикувати справу проти Мартиненка, чинячи тиск (із залученням "маскі-шоу") на абсолютно різних людей. Все з однією метою - вибити з них відповідні свідчення. При цьому НАБУ намагається підтримувати негатив в інформаційному просторі, час від часу роблячи безпідставні заяви щодо пана Мартиненка".

"Займаючись маніпуляціями, пан Ситник чинить спроби робити "хорошу міну при поганій грі" і піаритися на тлі провалу інших справ", - заявив адвокат.

Нагадаємо, Микола Мартиненко раніше добровільно відмовився від депутатського мандата, заявивши, що впевнений у своїй невинуватості і буде юридично спростовувати звинувачення на свою адресу. Він також підкреслив, що як свідок надав всю необхідну інформацію правоохоронним органам.

Зараз ви читаєте новину «Глава НАБУ Ситник піариться на неіснуючій "справі Мартиненка" - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути