четвер, 19 листопада 2015 19:21

Глава Єврокомісії написав Путіну листа з діловою пропозицією

Глава Єврокомісії написав Путіну листа з діловою пропозицією
Фото: interfax.ru

Глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер написав листа президенту Росії Володимиру Путіну з пропозицією зближення у торговельних відносинах.

Як повідомляє DW з посиланням на Reuters, умовою такого зближення Юнкер назвав прогрес із дотриманням припинення вогню на Донбасі.

У листі підкреслено важливість добрих відносин між ЄС та Москвою, "які, на мій превеликий жаль, не було можливості розвивати впродовж останнього року".

Речниця Єврокомісії підтвердила, що Юнкер написав Путіну листа після нетривалої зустрічі на саміті G20, однак не брав на себе жодних нових зобов'язань у ньому.

Слід зазначити, що міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс вже відреагував на цю інформацію та зазначив, що лист Юнкера не відображає загальну думку членів ЄС і жодним чином не згадує санкції ЄС проти Росії через анексію Криму та дестабілізацію на Сході України.

Зараз ви читаєте новину «Глава Єврокомісії написав Путіну листа з діловою пропозицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути