середа, 20 лютого 2013 11:58

Герман симпатизує Кличку, бо той схожий на раннього Януковича

Герман симпатизує Кличку, бо той схожий на раннього Януковича
Ганна Герман Фото: operkor.wordpress.com

"Регіоналку" Ганну Герман засмутив Віталій Кличко. Адже він не мислить стратегічно, а вона йому так симпатизує, оскільки той схожий їй на "раннього Януковича". Про це вона сказала під час брифінгу.

"Опозиція, на жаль, і "УДАР", бо я симпатизую цій політичній силі, стала знаряддям європесимістів - тих сил, які не хочуть бачити Україну інтегрованою у Європу. Основне, що ми втрачаємо у ці дні, це прийняття тих законів, які так потрібні президенту перед поїздкою до Брюсселю. На їхньому місці я б думала про майбутнє України та її перспективи. Я б навіть закрила очі на те, якими кнопками голосують за закони про євроінтеграцію. Треба дати президентові підстави, важливих кроків, які має зробити Україна цього місяця", - сказала вона.

Герман додала: "У світі відбувається набагато складніша гра. А вони грають у шашки. Можливо, вони не вміють мислити стратегічно, а лише удар робити. У мене виникають сумніви, чи цим людям можна довіряти якісь стратегічні речі".

"Регіоналка" зізналася, що Віталій Кличко "загалом дуже симпатичний політик".

"Він — чоловік європейський, але не вміє стратегічно мислити. Це мене дуже засмучує. Бо я справді дуже симпатизую йому, бо він схожий на раннього Януковича. Він мені дуже симпатичний, цей хлопець", - сказала вона.

Політик додала, що в нашій країні бити вміють всі, але не всі вміють йти на компроміси.

Зараз ви читаєте новину «Герман симпатизує Кличку, бо той схожий на раннього Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути