середа, 25 листопада 2009 14:57

Герман розповіла, як Янукович збільшуватиме кількість українців

Герман розповіла, як Янукович збільшуватиме кількість українців
У разі перемоги на виборах Президента лідер Партії регіонів Віктор Янукович проведе низку реформ, які дозволять збільшити кількість українців до 50 мільйонів до 2020 року. Про це повідомила народний депутат від ПР Ганна Герман журналістам на прес-конференції.

Герман уточнила, що йдеться, перш за все, про те, щоб збільшити термін життя українців. Це вимагає реформ у сфері охорони здоров"я. Істотним чинником є також підвищення народжуваності. Для цього, за її словами, разову допомогу при народженні дитини буде збільшено: до 20 тис. грн. - за першу, 50 тис.грн. - за другу і 100 тис.грн. - при народженні третьої дитини.

Янукович обіцяє і щомісячну допомогу на утримання дитини: 250 грн. для дітей віком від 3 до 13 років, і 500 грн. - від 13 до 18 років.

Крім того, передбачається створити умови для повернення до України тих, хто виїхав на заробітки за кордон.

Нагадаємо, раніше Президент Віктор Ющенко, перераховуючи свої заслуги перед країною, заявляв, що Україна вперше за 18 років показала "демографічний оптимізм". "Починаючи з 2015 року, ми матимемо абсолютний приріст української нації. Чотири роки тому вона була на 16 місці в Європі, на останньому місці в Європі, серед вимираючих націй", - констатував кандидат на другий президентський термін, передає ЛІГА.

Зараз ви читаєте новину «Герман розповіла, як Янукович збільшуватиме кількість українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути