середа, 20 лютого 2013 12:55

Герман пояснила, чому зірвала з робочого місця наліпку "Голосуємо особисто"

Герман пояснила, чому зірвала з робочого місця наліпку "Голосуємо особисто"
Ганна Герман Фото: file.liga.net

"Регіоналка" Ганна Герман здерла наклейку "Голосуємо особисто" зі свого столу, бо воліє сама вирішувати, що наклеювати на своє робоче місце. Про це вона сказала сьогодні у ВР під час брифінгу.

Не треба було займатися дурницями і клеїти на бампери чужих машин, на чужі робочі столи. Тому що у парламенті є певні засади, певні традиції. Так само, як кожна людина, яка має певний рівень культури ніколи не прийде на чужий стіл і не почне там господарювати. Ви принаймні запитаєте: "Можна наклеїти?", - правда ж? Вони приходять до тебе і роблять, що хочуть. Це свідчить, що ці люди просто не вміють себе поводити", - зазначила вона.

Герман наголосила, що своїм вчинком хотіла їм показати, що вона завжди голосує сама за себе і своєю карткою.

"Ніколи не голосую ні за кого. По-друге, я з самого початку була за те, щоб голосували особисто. А по-третє, ви мені не клейте ані на столі, ані на чолі. Я сама собі наклею, коли мені треба буде. Не треба порядкувати на моєму робочому місці без мого дозволу. Це елементарний брак людської культури. Я тільки тому це зробила, а не тому, що я проти цієї ідеї. Я була за ще тоді, коли багато хто не погоджувався. Але коли мені щось нав'язують, я цього не дозволю. Я сама можу і хочу це вирішувати", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Герман пояснила, чому зірвала з робочого місця наліпку "Голосуємо особисто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

118

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути