вівторок, 16 вересня 2014 17:53

Геращенко назвав Путіна "психічно хворою людиною з ядерною зброєю"

Геращенко назвав Путіна "психічно хворою людиною з ядерною зброєю"
Антон Геращенко. Фото: lenta-ua.net

Радник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Антон Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook коментар до того, що відбувається зараз в Україні.

"Тільки що Верховна Рада проголосувала за Закони про амністію та про особливий статус Донбасу. Будемо говорити прямо - ці закони є наслідком Мінських (Мюнхенських) угод укладених під тиском прямої військової загрози Путіна в умовах, коли Захід фактично відмовився продовжувати допомагати Україні у разі, якщо вона не погодиться на умови примирення з Путіним ціною надання більших прав частині Донбасу, яка знаходиться під контролем терористів", - написав Геращенко.

Він зазначив, що українська армія і нацгвардія були в змозі протистояти "терористам-найманцям, щедро забезпеченим новітньої російської бойовою технікою, але не в змозі протистояти регулярній російській армії, яка відкрито вторглася на нашу землю 24 серпня".

Радник Авакова зазначив, що особливий статус отримають лише ті території, які на момент укладення договору в Мінську були під контролем терористів.

"Так, в цих Законах є багато таких моментів від яких волосся стає дибки у кожного патріота України. Але який був вибір у Президента України Петра Порошенко та Верховної Ради України? Відмовитися від прийняття цих Законів і просування російських танкових колон продовжилося б у бік Маріуполя, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова забираючи все більше української території, в той час як жодна країна світу не дала своєї згоди постачати нам зброю і відкрито підтримувати нас у протистоянні з Росією", - написав Геращенко.

Радник міністра внутрішніх справ України також розповів про те, що українська армія погано оснащена - "в Україні не виробляються ані патрони, ані снаряди, ані ракети до систем залпового вогню, а наші військові літаки на 90% це просто непотріб, який ми навіть не в змозі відремонтувати, так як всі заводи, що їх виробляли знаходяться в РФ".

"І скільки б ми не говорили про патріотизм і про те, що нашим воїнам наша земля воювати допомагає, в конкретній битві перемагає той, у кого 100 гармат проти 10 і у кого 60 танків і бронетранспортерів проти 4-5 як це було в Іловайскому котлі.

Ми були слабкі і не в змозі протистояти регулярній російській армії, військовий бюджет якої в 50 разів більше нашого військового бюджету - ось справжня причина Мінських угод і слідуючим за ними планом Президента Порошенко щодо замирення Донбасу", - додав Геращенко.

"Поки Путін 14 років зміцнював і озброював армію, наша система безпеки і оборони розкрадалась і здавалася Путіну в оренду. Обидва останніх Міністра оборони Януковича - Саламатін і Лебедєв в Москві, звідки вони отримували свої команди. Обидва останніх голови СБУ - Якименко і Калінін також у Москві. Вони здавали і здають усі наші державні таємниці, всі дані про стан наших розграбованих збройних сил і служб безпеки.

Так Путін, і його російсько-фашистські війська могли б виграти ряд битв і боїв і окупувати більше української території, але війну з українським народом він би все одно програв, так само як СРСР програв у війні з народом Афганістану. Але тоді більше нещасних громадян України потрапили б під бомбардування і град снарядів і мін, не в змозі захистити себе.

При цьому сам факт прийняття цих Законів не означає того, що нам більше не загрожує продовження відкритої війни з Путіним. Це скоріше відтягує її на якийсь термін, але не виключає її зовсім.

Сьогоднішні Закони про статус Донбасу та Амністії - це розплата за 23 роки розграбування і зради України. Але вони ж дають нам шлях до виходу з того глухого кута, в якому опинилася наша Батьківщина, кинута Заходом напризволяще один на один з ядерною державою, яку очолює психічно хвора людина.

Ці вимушені Закони - крок назад, після якого Україні потрібно зробити багато важких кроків вперед!", - додав наприкінці Антон Геращенко.

 

Зараз ви читаєте новину «Геращенко назвав Путіна "психічно хворою людиною з ядерною зброєю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути