пʼятниця, 26 жовтня 2012 22:36

Генетичні потвори довго не живуть — Капранов про нову Раду

Генетичні потвори довго не живуть — Капранов про нову Раду
Письменник Дмитро Капранов Фото: radiosvoboda.org

Нова Верховна Рада буде повністю нелегітимною. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів письменник і видавець Дмитро Капранов.

"Це буде абсолютно нелегітимна Рада. Вона матиме низьку юридичну легітимність, бо це найбрудніша кампанія і найгидкіший закон, який не дає шансу потрапити у владу людям, що не мають мільйонів грошей, чи адміністративного ресурсу. Не матиме вона легітимності ще й тому, що люди переконані, що обирають бандитів", - зазначив він.

Також письменник впевнений, що проіснує новий парламент недовго.

"Не тому, що ми знаємо, що вона завалиться, а тому, що потвори, генетичні уроди довго не живуть — це закон природи. Чи то вона сама себе з'їсть, чи то вона не зможе сформувати провладну більшість, але наступного року нас чекатимуть політичні потрясіння, пов'язані із нелегітимністю Ради. Це буде зміна влади, дай Бог, щоб мирним шляхом", - наголосив Капранов.

Водночас, письменник не очікує, що більшість у Раді отримає опозиція.

"Влада поставила собі план на виборах отримати більшість. Цей план буде виконаний, якби українці не проголосували. Питання у тому, наскільки довго ця провладна більшість протримається. Імпічменту не буде, бо це нереальні речі. Для цього потрібні триста голосів. Питання в тому, чи буде опозиційний альянс бойовим. Із бойових сил може пройти "Свобода". Проте, може раптом станеться диво і у більшості депутатів прокинеться совість і вони почнуть чесно працювати у Верховній Раді? Але це вже радше безпідставні сподівання", - підсумував Капранов.

Зараз ви читаєте новину «Генетичні потвори довго не живуть — Капранов про нову Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути