субота, 11 червня 2011 11:28

"Ганна Герман — спекулянтка" — Ярослав Кендзьор

"Ганна Герман — спекулянтка" — Ярослав Кендзьор

У сьогоднішній владі, починаючи з президента та прем'єра, практично немає людей, в душах яких живе Україна. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат від блоку НУ-НС Ярослав Кендзьор.

"Яка свідомість в Азарова? Він поклав квіти героям Крут на Аскольдовій могилі, а член його команди Дмитро Табачник розпеченим залізом випікає згадки про "крутянців" із підручників. Так може поводитися мисляча та шануюча себе людина? Яка ідеологія влади? Наверху сидять представники крупного бізнесу — віце-прем'єри Клюєв, Колесніков, міністр палива та енергетики Бойко. Переписали статки на дружин, сватів, братів, кумів і формально не є бізнесменами. Але ми знаємо, що вони тримають свої імперії під контролем. Будучи при владі, можуть купляти для свого виробництва енергоресурси по пільгових цінах. Роботяг металургійних заводів роками тримають на 4 тисячах гривень зарплати, а статки того ж Ріната Ахметова останнім часом зросли у мільярдному визначенні. То в чому суть їхніх реформ?" - зауважив Кендзьор.

Патріоти владі не потрібні, вважає він.

"В Адміністрації президента є намагання сподобатися частині української інтелігенції. Яскравою персоною спекулянтки патріотизмом є Ганна Герман. Дуже витончено і підленько відбілює відверто антиукраїнську команду президента, прем'єра, міністрів", - наголосив депутат.

Повністю текст читайте тут: "На зарплату живуть не більш як 30 депутатів" - Кендзьор.

Зараз ви читаєте новину «"Ганна Герман — спекулянтка" — Ярослав Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути