неділя, 11 вересня 2011 17:43

"Фронт змін" може стати другою "Нашою Україною" - політолог

"Фронт змін" може стати другою "Нашою Україною" - політолог

Через перехід колишніх членів "Нашої України"  до "Фронту змін" партія Арсенія Яценюка буде асоціюватися з партією Віктора Ющенко, з усіма її проблемами та недоліками.

Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко.

"Чим більше у "Фронті змін" буде депутатів з "Нашої України" тим сильнішими будуть асоціації з "Нашою Україною". І тим більше буде скепсису", - вважає Фесенко.

Експерт підкреслив, що якщо такі депутати як Руслан Князевич та Леся Оробець асоціюються з новим поколінням, то парламентарії як, наприклад, Роман Зварич, будуть навіювати думку, що "Наша Україна" з усіма її вадами і проблемами буде відроджуватися у "Фронті змін".

Політолог застеріг Яценюка також від асоціацій його з колишнім Президентом Віктором Ющенко.

Фесенко підкреслив, що шанси "Фронту змін" будуть більшими, якщо він зможе зберегти незалежність від олігархів та уникнути надто тісного контакту з політиками-бізнесменами, наприклад такими як Давид Жванія.

Нагадаємо, до партії "Фронт Змін" вступили чотири депутати від НУ-НС. Про це повідомив голова фракції НУ-НС у Верховній Раді Микола Мартиненко. Вступили до партії, зокрема, Руслан Князевич, Роман Ткач і Роман Зварич.

Зараз ви читаєте новину «"Фронт змін" може стати другою "Нашою Україною" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути