субота, 03 жовтня 2015 12:58

Фраза Меркель про Крим порадувала росіян

Фраза Меркель про Крим порадувала росіян

Голова комітету з міжнародних справ Державної думи РФ Олексій Пушков зрадів словами канцлера Німеччини про те, що Мінські домовленості і тема Криму - різні теми.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

"Важливо: після зустрічі у Парижі Меркель вперше допустила, що Крим не повернеться до складу України. Тобто криза обмежена тільки сходом країни", - написав Пушков.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Ангела Меркель пов'язала виконання Мінських домовленостей з відновленням суверенітету України, але не рахуючи Крим, оскільки це різні процеси.

Це випливає з відповіді канцлера на питання, чи існує зв'язок між ситуацією в Сирії з Мінськими домовленостями, яке прозвучало на прес-конференції за результатами переговорів у нормандському форматі.

"По-перше, ніякого зв'язку немає. Коли Україна відновить суверенітет не по Криму, але по іншій частині країни, цей процес (виконання Мінських домовленостей) буде завершено", - сказала вона.

Як повідомлялось, за підсумками переговорів "нормандської четвірки" в Парижі Петро Порошенко заявив, що, поки в України є окуповані території, війна не закінчилася.

Зараз ви читаєте новину «Фраза Меркель про Крим порадувала росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути