понеділок, 25 лютого 2013 15:43

"Фокус" пояснив вилучення останнього номера з кіосків технологічним браком

"Фокус" пояснив вилучення останнього номера з кіосків технологічним браком
Журналісти припускають, що саме через цей матеріал про витрати на президента, номер не допустили до продажу. Фото: argumentua.com

Журнал "Фокус" був вилучений з продажу з причини технологічного браку, повідомляється в заяві UMH Publishing, яка є видавцем журналу. "У п'ятницю, 22 лютого, служба збуту UMH Publishing була змушена відкликати з роздрібних мереж частину тиражу журналу "Фокус" № 8, в загальній складності не перевищує 20% всіх надрукованих примірників номеру. Причина - у виявленому технологічному браку: при виробництві журналу окремі його частини були надруковані в неправильному порядку, через що деякі сторінки дублювалася, а деякі - були відсутні. У зв'язку з цим постраждали як редакційні матеріали, так і рекламні макети", - наголошується в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці не зможуть потрапити до Європи з Януковичем" - Яценюк на Майдані

Зараз з'ясовуються обставини, які призвели до появи бракованої частини тиражу. Крім того, як наголошується в повідомленні, на сайті видання focus.ua буде доступна електронна версія номеру, повністю ідентична друкованій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Брюсселі розпочався саміт Україна - ЄС

Раніше в ЗМІ та соціальних мережах була оприлюднена інформація, що даний номер, в якому опубліковано критичні матеріали про третю річницю президентства Віктора Януковича і витратах апарату глави держави, нібито був знятий з усіх точок продажу в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Фокус" пояснив вилучення останнього номера з кіосків технологічним браком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути