субота, 08 грудня 2012 17:22

Фаріон збирається йти до виборців Колесніченка й Симоненка на відверту розмову

Фаріон збирається йти до виборців Колесніченка й Симоненка на відверту розмову
На думку Фаріон, за час цієї каденції "Свобода" має напрацювати законопроекти й озвучити їх із трибуни ВР чи в ЗМІ. Фото: vimeo.com

Новообраний народний депутат від партії "Свобода" Ірина Фаріон збирається йти до виборців Колесніченка й Симоненка на відверту розмову.

Про це вона заявила під час з'їзду Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Києві, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Люди, ну треба якось усвідомлювати, скільки нас є в парламенті - 37. Звісно, що ми активно співпрацюватимемо з нашими колегами з опозиції, але ми що президентські вибори виграли, ми що, може, свого прем'єр-міністра будемо мати, в нас що, може, буде свій голова парламенту? Найважливіше, що ми маємо зробити за час цієї каденції - це напрацювати законопроекти й озвучити їх із трибуни Верховної Ради чи через ЗМІ. Не треба робити з нас політичних, соціальних чи будь-яких інших попелюшок", - наголосила Фаріон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фаріон огидно заходити до "Верховного тераріуму", але вона це зробить на зло "тим зміям, які там сидять"

Вона також закликала дуже серйозно поставитися до розкладу сил у парламенті, адже саме такий розклад сил є в свідомості українців.

"Те, що ми за результатами екзит-полу отримали 12% означає, що 12% людей віддали нам свій голос і ми зробили найважливіше - вплинули на свідомість людей. Наше наступне завдання - не змагатися з тими зміями, які житимуть у парламенті, а йти до їхніх виборців. Чи мене може обходити ось те, що Колесніченко, чи може мене обходити те, що Симоненко. Мене має обходити їхній виборець, до якого ми маємо прийти на живу розмову", - зазначила нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон збирається йти до виборців Колесніченка й Симоненка на відверту розмову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

171

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути