пʼятниця, 30 листопада 2012 12:18

Фаріон пропонує ввести податок на виконання пісень іноземною мовою

Фаріон пропонує ввести податок на виконання пісень іноземною мовою
Фото: segodnya.ua

Соратниця Олега Тягнибока, обраний народний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон пропонує ввести в Україні податок на виконання пісень іноземною мовою, в тому числі - російською. Про це вона заявила в інтерв'ю "Главкому".

"Наскільки мені відомо, у Франції та Швейцарії існує податок на чужу пісню і чужу мову. Хочеш, щоб вона була присутня - заплати гроші і з цих грошей моя культура буде розвиватися. Щось подібне має сенс вводити в Україні, якщо ми вже дійшли до такої крайності. Хочеш виконувати пісні російською мовою - немає проблем, є держава, де співають на цій мові, а українцям зі своєю піснею куди поїхати? До речі, у нас у Львові є ціла низка радіостанцій, які взагалі не крутять російську музику", - розповіла депутат "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британський посол впевнений, що незабаром Україна приєднатися до ЄС і спростить візовий режим

Вона зазначила, що зараз ініціативи, які змінюють життя країни, варто втілювати, в першу чергу, на місцевих рівнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція поскаржилась Європейському суду щодо 94 округу

"Я користуюся виключно громадським транспортом і бачу, як діє моя ініціатива щодо заборони будь-якої музики в транспорті. Тепер важливе завдання для місцевих органів влади втілювати це на місцях, а не чекати вказівки зверху. Звичайно, потрібні рішення і на загальнодержавному рівні, але в нинішній ситуації, коли ця орда може їх блокувати, потрібно приходити до змін на місцевому рівні, тому що закони про місцеве самоврядування це абсолютно допускають. Кожна людина має сама боротися за свій простір і місце під сонцем, тому що ніхто нічого не принесе на тарілці. Це раніше нас навчали, що "керівна комуністична партія за всіх все вирішить", а тепер треба міркувати інакше", - зазначила Фаріон.

Зараз ви читаєте новину «Фаріон пропонує ввести податок на виконання пісень іноземною мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

309

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути