субота, 15 червня 2013 23:13

Європейська партія Катеринчука не поспішає в обійми "Батьківщини"

Європейська партія Катеринчука не поспішає в обійми "Батьківщини"
Микола Катеринчук. Фото: file.liga.net

Європейська партія України (ЄПУ) не збирається найближчим часом вливатись до складу Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина".

Такий висновок можна зробити зі слів лідера ЄПУ, народного депутата Миколи Катеринчука, які він озвучив в ефірі телеканалу ТВі.

Зокрема, політик зазначив, що будь-який об'єднавчий процес є позитивним.

"Коли самостійні політичні угруповання чи партії об'єднуються, вони досягають певної мети. Мета в умовах опозиційної діяльності – це концентрація кадрового ресурсу, фінансового ресурсу, більшої оперативності й усього іншого", - пояснив Катеринчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв про плани "Батьківщини": "Можливе ще більше розширення і об'єднання"

На його переконання, об'єднавчий процес між "Батьківщиною", "Фронтом змін" та ПРП природній, оскільки вони співпрацювали дуже тривалий час.

Водночас, говорячи про позицію Європейської партії у цьому питанні, лідер ЄПУ наголосив: "Та, будь ласка, якщо наші партнери об'єднуються, то ми тільки за них радіємо, і все. Це корисно для суспільства".

Крім того, відповідаючи на запитання, чи буде брати участь його політсила в цьому об'єднанні, партієць зазначив: "Думаю, що пройде перший етап, буде другий, тоді третій етап. Ще є і позапарламентська опозиція. Думаю, що все має відбуватися природно. Не треба робити якогось конфлікту. Конфлікту ніякого немає".

Зараз ви читаєте новину «Європейська партія Катеринчука не поспішає в обійми "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути