четвер, 14 листопада 2013 20:25

Європа може заплатити $20 млрд за звільнення Тимошенко - "регіонал"

Європа може заплатити $20 млрд за звільнення Тимошенко - "регіонал"
Михайло Чечетов. Фото: belregnews.ru
Європа може домогтися звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко, відшкодувавши збитки від прийнятих їй рішень, вважає народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Добре бути добреньким за чужий рахунок. Але коли 20 мільярдів доларів обійшлося рішення по газу, якщо Європа просить так - хай ці гроші поверне нам. Ціна питання - всього лише 20 мільярдів доларів", - заявив політик в ефірі телеканалу ТВі вчора, 13 листопада.

Регіонал вважає, що заради підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС екс-прем'єр повинна змиритися з долею ув'язненого.

"Якщо людина вважає себе державним діячем, то, напевно, потрібно відкрити перспективу для держави. Іншими словами, Юлія Тимошенко повинна бути винесена за дужки Вільнюса. І вона буде винесена", - зазначив він.

Нагадаємо, згідно з доопрацьованим представниками опозиції законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном, оплата їх лікування за межами України здійснюється за власний рахунок.
Зараз ви читаєте новину «Європа може заплатити $20 млрд за звільнення Тимошенко - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

142

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути