Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2012 10:27

Євгенія Тимошенко у Німеччині говоритиме про права людини

Євгенія Тимошенко у Німеччині говоритиме про права людини
Фото: www.svobodanews.ru

14 квітня донька лідера опозиції Юлії Тимошенко Євгенія виступить з вітальною промовою на 40-ій щорічній конференції  Міжнародного Товариства за Права Людини у Німеччині.

Конференція "Правозахисники за свободу і права людини" проводиться під патронатом Президента Європейського Парламенту Мартіна Шульца у в'язниці-меморіалі Коттбус, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

У конференції візьмуть участь Голова Фонду Конрада Аденауера, колишній Президент Європейського Парламенту Ханс Герт Пьоттерінг, Голова Панєвропейского Союзу Німеччини, депутат Європейського Парламенту Бернд Поссельт, європейські політики, правозахисники, експерти з питань відновлення авторитарних режимів у Європі та жертви порушення прав людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євгенія Тимошенко наполягає: маму мають лікувати у лікарні, яку оберуть німецькі лікарі

Окрім того 14 березня Євгенія Тимошенко візьме участь у спільній з Хансом Гертом Пьоттерінгом прес-конференції, присвяченій "Політичній підтримці політв'язнів та прав людини".

Нагадаємо, що вчора Євгенія Тимошенко провела зустріч з Уповноваженим з прав людини Федерального Уряду Німеччини Маркусом Льонінгом.

Маркус Льонінг висловив своє обурення через порушення прав людини та переслідування опозиції в Україні і наголосив, що вся інформація, яку він отримав під час візиту до України, буде передана Федеральному Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель.

Зараз ви читаєте новину «Євгенія Тимошенко у Німеччині говоритиме про права людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути