пʼятниця, 25 жовтня 2013 13:39

Цього блазня влада приструнить подібно до Маркова - "свободівець" про Добкіна

Цього блазня влада приструнить подібно до Маркова - "свободівець" про Добкіна
Ігор Мірошниченко. Фото: tvi.ua

"Свободівець" Ігор Мірошниченко переконаний, що на голову Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна та на мера Харкова Геннадія Кернеса чекає повторення долі колишнього нардепа Ігоря Маркова.

Про це він повідомив в коментарі Gazeta.ua.

"Дивно, як така людина (Михайло Добкін. - Gazeta.ua.) не є предметом дослідження СБУ та МВС на предмет українофобії, розпалювання міжнаціональної ворожнечі, та співпраці із іноземними спецслужбами. Очевидно, що владі такі блазні вигідні. Одного такого вже приструнила. Маю на увазі Маркова. Невдовзі і Кернес, і Добкін будуть із своїм однодумцем екс-нардепом сидіти на лаві підсудних. Бо харків'яни не підтримують їх", - наголосив він.

Водночас, він додав, що харківська область "не закрита для ідеології ВО Свобода". "Найкраще про це свідчить підтримка виборців, адже вони віддали близько п'яти відсотків голосів за "Свободу". Нашу ідеологію сприймають там. Але, на жаль, через цих двох клоунів є викривлена інформація", - резюмував нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові суд заборонив акції "Свободи" в день приїзду Януковича

Глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін попередив представників ВО "Свобода" що не дозволить їхній політсилі впроваджувати "свої закони" у Харкові.

Таким чином під час сесії Харківської обласної ради Добкін прокоментував блог народного депутата від ВО "Свобода" Ірини Фаріон, в якому вона критично відгукнулася про деякі учасниках парламентських слухань на тему "Доступність і якість загальної середньої освіти: стан та шляхи поліпшення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Добкін розказав "Свободі", куди "засуне портрети Шухевича і Бандери"

Нагадаємо, 22 жовтня Марков був затриманий в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році. Мова йде про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації проходили пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ. Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції, а також безпосередньо в  побитті пікетувальників.

23 жовтня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для Маркова – арешт до 20 грудня. Екс–нардеп сидітиме в одному з київських СІЗО, проте ще не визначено, де саме.

Зараз ви читаєте новину «Цього блазня влада приструнить подібно до Маркова - "свободівець" про Добкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути