середа, 14 травня 2014 12:59

Якщо влада заборонить КПУ та ПР, то потім має заборонити сама себе" - Шуфрич

Якщо влада заборонить КПУ та ПР, то потім має заборонити сама себе" - Шуфрич
Фото: grim.in.ua

Спроба заборони Компартію є викликом та ігноруванням думки як мінімум 10% українців, які підтримують цю партію. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "регіонал" Нестор Шуфрич.

"Таке рішення буде свідчити про не просування демократичних принципів, а їх згортання. Ця тема пов'язана із президентськими виборами та бажанням стати більшим католиком, аніж Папа Римський. Сьогодні ряд політичних сил заявили про таке бажання, тому кожен хоче крикнути про це останнім",- зауважив він.

Шуфрич наголосив, що заборона Компартії буде ознакою згортання в Україні демократії.

Нардеп запевнив, що Партія регіонів як підтримувала комуністів, так і буде це робити надалі. Говорячи про пропозиції заборонити також ПР, політик зазначив: "Давайте тоді заборонимо усі партії, які знаходяться в опозиції. До такого навіть Янукович не додумався. Якщо сьогоднішня влада заборонить всі опозиційні партії, то потім має заборонити сама себе", - сказав Шуфрич.

Нагадаємо, що 13 травня в.о. президента Олександр Турчинов заявив, що попросить розглянути питання щодо заборони КПУ як такої, що причетна до сепаратистської діяльності.

Таким чином він відреагував за виступи Петра Симомоненко, який звинуватив владу в організації різанини в Одесі, порівнявши її з інквізицією, обізвав правоохоронців з західних областей і Нацгвардію "головорізами" і заявив, що вони нібито розстріляли "мирну демонстрацію в Маріуполі". У відповідь спікер попросив вимкнути Симоненку мікрофон і заявив, що позбавляє його слова.

Зараз ви читаєте новину «Якщо влада заборонить КПУ та ПР, то потім має заборонити сама себе" - Шуфрич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути