субота, 18 січня 2014 18:39

"Якщо народ серйозно візьметься за справу, то змете і владу і опозицію" - Балога

"Якщо народ серйозно візьметься за справу, то змете і владу і опозицію" - Балога
Віктор Балога ФОТО: telegraf.com.ua

Народний депутат Віктор Балога закликав опозиційних лідерів припинити президентську кампанію. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Бачить Бог - публічно і не лише, я як міг, так намагався нарозумити опозиційну трійцю нарешті почати щось робити, а не вести президентську кампанію. Результату - нуль. А значить, надії теж ніякої.

Єдині, на кого в цій ситуації можна покладатися - це народ. Якщо пригадаємо 1 грудня, то тоді опозиційна трійця теж просто скликала усіх мирно пообурюватися біля пам'ятника Шевченку. А люди пішли на Майдан і розпочали революцію.

Маю надію, завтра рятувати ситуацію також буде народ. Але, коли вони серйозно візьмуться за справу - зметуть усіх. І якщо опозиція далі зволікатиме - її також. І не дай Боже, у критичний для країни період (понеділок-середа) хтось з лідерів опозиції збереться у Давос."

Додамо, що президент України Віктор Янукович не буде брати участь у Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі. Країну у Швейцарії представлятимуть прем'єр Микола Азаров, перший віце-прем'єр Сергій Арбузов і міністр закордонних справ Леонід Кожара.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо народ серйозно візьметься за справу, то змете і владу і опозицію" - Балога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути