вівторок, 10 грудня 2013 12:31

Ештон відреагувала на захоплення силовиками штабу "Батьківщини"

Ештон відреагувала на захоплення силовиками штабу "Батьківщини"
Кетрін Ештон Фото: ЕРА

Верховний представник Європейського Союзу з закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон висловила стурбованість у зв'язку з розвитком ситуації на Україні .

"Я із занепокоєнням сприйняла інформацію про штурм поліцією штаб -квартири найбільшої опозиційної партії" , - заявила Ештон у ніч на вівторок, 10 грудня. Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ"

"Напередодні свого візиту до Києва, я з занепокоєнням стежу за новинами про те, що правоохоронні органи силоміць проникли в офіс найбільшої опозиційної партії Батьківщина. Це сталося в день, коли президент Янукович погодився зібрати національний круглий стіл за участю лідерів усіх опозиційних сил і трьох екс -президентів України", - заявила Ештон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тітушки блокують представництво ЄС

"Ці останні події створюють серйозну загрозу зірвати процес переговорів. Я закликаю українську владу проявляти максимальну стриманість і надалі не застосовувати силу , щоб дати можливість знайти під час переговорів вихід з нинішньої політичної безвиході ", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Ештон відреагувала на захоплення силовиками штабу "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути