середа, 20 травня 2015 12:12

Єршов збирав фінанси краще за конкурентів - експерт

Єршов збирав фінанси краще за конкурентів - експерт
Фото: vecherniy.kharkov.ua

Ситуація навколо головного даішника країни Олександра Єршова є проявом демократії. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Мережеве суспільство має більше форм захисту. Здатність знаходити інформацію, доносити її та проектувати управлінську логіку є рухом вперед. Бо, справді, як може людина із зарплатою у 12 тисяч гривень накупити на півмільйона транспортних засобів для родини? Виходить, вміння Єршова збирати фінанси було вище, аніж в його конкурентів", - зазначив він.

За словами експерта, совісних людей у званні полковника - близько десяти відсотків. "Керівництву МВС треба відправити у відставку всіх, хто у званні полковника та вище. Люди рівня майора в стані управляти тими підрозділами, які є в міністерстві. Такі працівники, як Єршов, просувалися по службі завдяки кооперативним фінансам, а не через свої таланти та знання", - наголосив Цибулько.

"Попередні років десять в МВС працювала система взаємозаліків. Це була така кумівська корпорація. Її треба приводити до притомності. Зараз потрібно звільняти так, як це зробив Зорян Шкіряк, коли став тимчасовим виконувачем обов'язків голови Державної служби з надзвичайних ситуацій. Тоді позбулися посад 300 працівників. Це правильний реформаторський крок", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Єршов збирав фінанси краще за конкурентів - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути