пʼятниця, 27 березня 2020 11:45

Єрмак торгує національними інтересами - "слуга народу"

Єрмак торгує національними інтересами - "слуга народу"
"Слуга народу" звинуватив керівника Офісу президента в корупції. Фото: Reuters

Народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос заявляє, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак "виставляє на торги національні інтереси", і звинуватив того в корупції.

Про це Лерос написав у Facebook.

Нардеп заявив, що в ОП "пригрівся, а тепер уже обжився чоловік без принципів, який мислить виключно через призму своїх особистих інтересів, натираючи на тертці рейтинг президента і потенціал усієї держави".

"Робота в офісі зупинилася, людина зайнята плітками і великим розпродажем, виставивши на торги все від національних інтересів, державних інститутів до посад директорів жеків, якими він також не гребує особисто займатися. Що підкреслює масштаб особистості людини, яку соціальний ліфт підняв від організатора торгівлі на київських ярмарках до торгівлі державою у Мінську", - написав Лерос.

За словами нардепа, "депутатів, які пішли за високою ідеєю, поклавши свою репутацію в одну корзину, сьогодні намагаються перетворити на безлику кнопку".

Також Гео Лерос натякнув на народного депутата від "Слуги народу" Миколу Тищенка в контексті виборів мера Києва.

"Яскравий лакмусовий приклад відбувається у столиці, де кум Коля вже приміряє крісло мера, готує ручних депутатів до Київради... а Черновецький, давній партнер ресторатора, все це фінансує", - написав нардеп.

Також "слуга" заявив, що Єрмак посприяв, щоби спецпідрозділ СБУ "Альфа" охороняв бізнес-партнера Тищенка Дениса Комарницького.

"Андрій Борисович, схоже, що у нас було різне уявлення про майбутнє країни", - заявив Гео Лерос та додав, що у нього "багато фактів" щодо Єрмака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська пастка, щоб із РФ зняли санкції. У "Слузі народу" розкритикували Єрмака за Мінськ

Журналіст Юрій Бутусов називає викладене нардепом "ударом по репутації Єрмака", а у "Слузі народу" "йде боротьба груп впливу за доступ до вуха президента".

"Серйозний удар по підготовці СН до місцевих виборів. За політичний контроль над Києвом у "Слузі народу" ведуть боротьбу з одного боку група Андрія Богдана та Олександра Ткаченка, яка намагалася зняти Віталія Кличка з посади голови Київської держадміністрації, у той час як Єрмак підтримав Кличка і створив союз із головою СБУ Бакановим проти Богдана.

Це випробування для Зеленського - а чи готовий він узагалі боротися з корупцією в своєму найближчому оточенні?

Лерос ударив одночасно і по союзнику Єрмака - Баканову", - пише Бутусов на Цензор.нет.

Андрій Єрмак очолює Офіс президента з лютого 2020 року. До цього був помічником президента Володимира Зеленського.

Про бізнес Єрмака раніше повідомляли ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак торгує національними інтересами - "слуга народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути