середа, 24 вересня 2014 18:28

Екс-"регіоналу" Грушевському влаштували "смітникову" люстрацію

Екс-"регіоналу" Грушевському влаштували "смітникову" люстрацію

У вівторок, 23 вересня, п'ятеро активістів-евромайданівців вчинили напад на екс-"регіонала" Віталія Грушевського, провівши так звану "народну" люстрацію, під яку раніше потрапив нардеп Журавський.

Як пише "Новое время", активісти схопили його на одній з центральних вулиць і в буквальному сенсі ткнули носом у смітник.

Сьогодні в інтернеті розлетілося відео цього інциденту. Кадри з нападом на депутата стали завершенням п'ятихвилинного сюжету про Грушевського, створеного журналістами каналу "17". У самому сюжеті розповідається про знайдену в Межигір'ї розписку, згідно з якою Грушевський ніби то взяв гроші у оточення Януковича за виведення з фракції "Свобода" кількох депутатів.

Грушевський є членом депутатської групи "За мир і стабільність", яку в ЗМІ охрестили "групою Курченка", і входить до складу делегації з 24 українських парламентарів, які 17 вересня відправилася в Москву для переговорів з депутатами Держдуми.

23 вересня спікер Верховної Ради ініціював вигнання українських нардепів з українського парламенту, які відвідали Держдуму.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"регіоналу" Грушевському влаштували "смітникову" люстрацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути