четвер, 20 лютого 2014 00:34

Експерт: Янукович маневрує між думками радників

Експерт: Янукович маневрує між думками радників
Фото: radiosvoboda.org

Голова Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук переконаний, що звернення президента України Віктора Януковича, в якому він наголосив, що завжди виступає за мирне урегулювання конфліктів, є лише бажанням маневрувати, аби зберегти владу.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Одні представники наполягають на силовому сценарії, тобто хочуть втопити країну в крові та будь-якими засобами показати хто в хаті господар. Інші - кажуть йти на компроміс. Той самий Ахмєтов закликає до мирного сценарію", - наголосив він.

Окрім того, за його словами, "якщо зараз будуть введені санкції, то багато олігархів та представників Партії регіонів позбавляться своїх активів на Заході та стануть невиїздними. Доведеться відпочивати за Уралом, а їм це не подобається".

"Тобто це звернення Януковича свідчить про бажання маневрувати між такими сценаріями. І той факт, що він не домовився із опозицією свідчить про те, що він не має власної думки", - підкреслив він.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович звернувся до українського народу з приводу складної політичної ситуації. У зверненні він наголосив, що шкодує з приводу смертей на Майдані.

Зараз ви читаєте новину «Експерт: Янукович маневрує між думками радників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути