середа, 23 листопада 2016 10:19

Екс-головний люстратор оцінила 23-річну наступницю

Екс-головний люстратор оцінила 23-річну наступницю
Ганна Калинчук/facebook.com

Призначена тимчасово виконувати обов'язки керівника департаменту з питань люстрації Мін'юсту Ганна Калинчук має достатньо досвіду та відповідну освіту.

Про це сказала попередній директор департаменту Тетяна Козаченко в телеефірі.

"Було бажання колективу і звернення до міністра, щоб до призначення за конкурсом відповідної особи керівництво департаменту здійснював сам департамент, люди, які знають його методологію та роботу. Аня має підтримку більшості колективу, працювала за всіма напрямками, знає всі документи. І вона безкомпромісніша, ніж я", - сказала Козаченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козаченко показала доходи за рік

Вона наголосила, що Калинчук виконує обов'язки керівника департаменту тимчасово - до проведення конкурсу.

"Є посади, на яких досвід обов'язковий саме з професійної точки зору. Це - судді. Стосовно посад держслужбовця: директор департаменту - це не політична посада, це не міністр і не його заступник. Виконувати обов'язки може будь-який головний спеціаліст. І питання, наскільки людина підготовлена і чи має відповідну освіту і досвід... Сумніваюсь, що будь-хто може конкурувати з нею щодо роботи, яку вона здатна виконувати", - заявила Козаченко.

Тетяна Козаченко очолювала департамент з питань люстрації Міністерства юстиції України з 7 листопада 2014 року. 21 листопада звільнилася. Виконувати обов'язки директора департаменту призначили 23-річну Ганну Калинчук.

Зараз ви читаєте новину «Екс-головний люстратор оцінила 23-річну наступницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути