понеділок, 07 жовтня 2013 17:43

Екс-мер Черкас подає до суду на свого заступника через втрату репутації

Екс-мер Черкас подає до суду на свого заступника через втрату репутації
Сергій Одарич. Фото: Анна Поліщук

Екс-міський голова Черкас Сергій Одарич заявив, що разом із дружиною Анжелою, збирається подавати до суду на свого колишнього заступника Анатолія Прокопова. Він вимагатиме відшкодування моральних збитків та шкоду, нанесену його діловій репутації.

Про це екс-голова сказав 7 жовтня на прес-конференції, повідомляє Gazeta.ua

"В п'ятницю, на судовому засіданні Прокопов заявив, що я зрізав 1700 кубометрів деревини і завіз собі на Деревообробний комбінат. Спочатку звинуватив у цьому мене, потім — мою дружину. Сказав, що доказів не має, а просто так говорять люди", - обурився Одарич.

"При цьому куратором управління екології був сам Прокопов. Каже, що на службу виконкому не впливав. Але саме він курирував управляння екології, яке займалося санітарною чисткою вулиць міста та готувало і погоджувало всі акти на зрізання дерев та санітарну обрізку крон, на розгляд виконкому. Мені не ясно, чого ж він не надає доказів?", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У екс-мера Черкас вимагають 700 тис. грн за "незаконні" звільнення

Одарич стверджує, що жодного кубу деревини черкаський ДОК не отримував з вулиць міста Черкас в час, коли він обіймав посаду міського голови. Пробні поставки на початку 2000-х років виявили, що собівартість цього гілля надзвичайно висока. ДОКу не вигідно займатися санітарною обрізкою дерев, звозити до себе гілля та поодинокі дерева. В тричі вигідніше купувати деревину в лісі.

"Ми із дружиною Анжелою, маємо намір звертатися до суду. Це вже не якісь кулуарні речі, процес відбувається публічно. Тобто пан Прокопов, будучи під присягою, звинуватив мене у отриманні якоїсь неправомірної вигоди. Він не бачить різниці між балачками на інтернет-форумах анонімно, та сказаним під присягою у суді. Очевидно, що крім нас із Анжелою, до суду буде позиватися підприємство ДОК. Розмір шкоди, думаю, буде співмірний з тією сумою, у яку Прокопов оцінив моральну шкоду за його звільнення з посади." - коментує Одарич.

Зараз ви читаєте новину «Екс-мер Черкас подає до суду на свого заступника через втрату репутації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути