вівторок, 20 вересня 2011 15:33

Єфремов запевнив, що пільги ні в кого не забиратимуть

Єфремов запевнив, що пільги ні в кого не забиратимуть

Влада не збирається позбавляти пільг афганців, чорнобильців та інші категорії пільговиків.

Про це на брифінгу у Верховній Раді запевнив голова фракції Партії регіонів  Олександр Єфремов.

"Лунають заяви про те, що влада ухвалила рішення про відміну всіх пільг. Це неправда. І для того, щоб спростувати цю неправду, ми спеціально домовились на погоджувальній раді, і про це знають ті політики, які сьогодні виступають на мітингах, що ми внесемо норму до цього законопроекту, згідно з якою всі виплати, які будуть визначатись рішеннями Кабінету Міністрів, не будуть меншими за ті, які виплачувались на момент ухвалення даного закону", - зазначив Єфремов.

За його словами, жодну категорію людей, яка отримувала певні пільги, не буде позбавлено відповідних пільг.

Він зауважив, що для доопрацювання цього законопроекту буде створено спільну групу, в якій уряд представлятиме віце-прем'єр-міністр – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Єфремов запевнив, що на поточному пленарному тижні цей законопроект розглядатися не буде. Натомість, його буде доопрацьовано спільною парламентсько-урядовою робочою групою.

Нагадаємо, сьогодні вранці під будівлею Верховної Ради на мітинг проти прийняття законопроекту №9127 про гарантії держави щодо виконання рішень судів зібралися чорнобильці й ветерани війни в Афганістані. Згодом вони прорвали міліцейський кордон і намагалися зламати двері в будівлі парламенту, але міліція перешкодила цьому та відтіснила протестувальників від дверей ВР.


Зараз ви читаєте новину «Єфремов запевнив, що пільги ні в кого не забиратимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути