понеділок, 01 серпня 2016 23:11

Єфремов піде на співпрацю зі слідством - нардеп

Єфремов піде на співпрацю зі слідством - нардеп

Екс-нардеп Олександр Єфремов може піти на співпрацю зі слідством. Таку думку висловив народний депутат України від фракції "Народний фронт" Юрій Береза в ефірі 112 каналу.

"Дуже багато активів Єфремова знаходяться на території України і на території інших держав. І він розуміє, якщо не піде на договір зі слідством, ці кошти будуть заарештовані. І тоді його родина залишиться ні з чим", - сказав Береза.

"Є не тільки прямі кошти Єфремова та його родини. Є ще афілійовані з іншими фігурантами його бізнесу, його партнерами, які залишилися на території України. Якщо накриються ці кошти, це стане дуже болючим ударом для них", - переконаний нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд залишив Єфремова за ґратами

Нагадаємо, екс-нардепа затримали в аеропорту "Бориспіль" 30 липня. Йому інкримінують заволодіння майном Луганськвугілля шляхом зловживання службовим становищем, умисні дії з метою зміни меж України та сприяння створенню та діяльності терористичної організації ЛНР.

1 серпня йому обрали запобіжний захід - утримання під вартою до 28 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов піде на співпрацю зі слідством - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути