четвер, 26 квітня 2012 08:26

Єфремов хоче, щоб опозиція брала приклад із них з Тігіпком, а не брехала виборцям

Єфремов хоче, щоб опозиція брала приклад із них з Тігіпком, а не брехала виборцям
Олександр Єфремов не вірить у об'єднання опозиції. Фото: liga.net

Народний депутат України, Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов переконаний, що об'єднання опозиції повинно бути направлено на ефективну роботу для розвитку держави, а не на обман виборців.

Про це він повідомив в кулуарах Верховної Ради в середу, 25 квітня, пише сайт Партії регіонів.

"Кілька місяців тому я запропонував нашим колегам з опозиції об'єднатися. І мене б радувало, якби дійсно опозиційні політичні сили об'єднувалися, при цьому не обманюючи своїх виборців ", - зазначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейтинг Кличка росте, і марно Тимошенко лякає "УДАР" - Фесенко

Єфремов нагадав, що при об'єднанні Партії регіонів і партії "Сильна Україна" Сергій Тігіпко відверто заявив, що його політсила вливається в ПР, вони хочуть спільно працювати щодо розвитку держави, "Сильна Україна" таки буде ліквідована.

"А те, що сьогодні відбувається з" Батьківщиною "і" Фронтом змін ", - об'єднанням не назвеш. Вони кажуть, що об'єднуються, і на цей період Арсеній Яценюк вийде з "Фронту змін", але при цьому "Фронт змін" далі буде існувати. Потім, коли вони прийдуть до парламенту, роз'єднаються по фракціях ", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" швидше залишиться першим хлопцем в націоналістичному селі, ніж третім номером у спільному опозиційному колгоспі - Фесенко

Він також нагадав, що такий приклад об'єднання вже був в історії українського парламенту - з "Нашої України", коли політичні сили не відповідали за свої дії. "Мені здається, що це не те об'єднання, яке могло б принести користь опозиції", - підсумував парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов хоче, щоб опозиція брала приклад із них з Тігіпком, а не брехала виборцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути