четвер, 21 березня 2013 14:33

Єфремов дав прочухана "регіоналам" на засіданні фракції

Єфремов дав прочухана "регіоналам" на засіданні фракції
Олександр Єфремов Фото: dt.ua

Глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вимагає від депутатів фракції явки на сесійні засідання та роботи у залі.

Про це пише журналістка 5 каналу Ольга Снісарчук на своїй сторінці в Facebook.

"Вранці до засідання ради у сесійній залі регіонали проводили своє зібрання. Журналісти тому не допускалися на балкон. Але в камеру 5-го каналу звук доносився. Далі пряма мова того, як лідер фракції Єфремов вичитує своїх", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція обіцяє не блокувати Раду через Київ

"Колеги! От якщо щось робимо - робимо все разом. Немає красивих і некрасивих. Я звертаюся до всіх. Не можна якщо фракція займається чимось одним, а хтось ходить по залу і посміхається.. створюється таке враження, що одні боги (?), а другі - повинні щось робити, - обурився Єфремов. - І повірте, потрібно жорстке ставлення до цього питання. Або ми колектив, або хтось не хоче бути колективом".

"І друге питання - явка... Не можна так: захотів - поїхав, захотів - призначив у посольстві США або десь там. Ну, не можна, неможливо так працювати. Я не можу... ображайтеся, не ображайтеся, нам треба віддати 226 голосів. Тож є робочі дні - ми прийшли відпрацювали", - додав політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада призначила позачергові вибори мера Василькова й Алчевська

Окрім того, він підкреслив: "Я ж ніколи нікого... Є три тижні у нас неробочих, на здоров'я плануйте... Але є 4 дні на тиждень, давайте їх... Повірте, у мене команда є кожен день протоколювати всю явку... потім через певний час будуть зроблені висновки. Я не хочу цим займатися. Ви ж всі керівники, ви знаєте, якщо у вас десь на підприємстві щось треба зробити, ми стягали все. Ось зараз така робота у нас".

Зараз ви читаєте новину «Єфремов дав прочухана "регіоналам" на засіданні фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути