середа, 17 червня 2009 13:32

Дружина Задирка: "Я жодного разу не була в Італії!"

Дружина нардепа-"бютівця" Геннадія Задирка Олена заперечує інформацію про те, що вона нібито намагалася обікрасти італійський бутік спідньої білизни "Лаура Урбінаті".

- Я жодного разу не була у Італії! - обурюється Олена Задирко. - Досі не читала, що про мене пишуть. Мені друзі розказали про це. До речі, я навіть не чула про таку марку білизни.

Олена вже два роки не працює. Раніше редагувала миколаївську газету "Крик".

- Вперше про мене та мою родину розповсюджують подібні плітки, - продовжує вона. - Вважаю, що це пов"язано з професійною діяльністю мого чоловіка.

Генадій Задирко говорить, що його дружина останній раз виїжджала з країни взимку. Вони каталися на лижах у Фінляндії.

- Важко уявити собі, щоб добропорядна жінка, мати двох дітей могла таке зробити, - обурено говорить він. - Я можу назвати ще дві країни, де вона була - це Туреччина та Єгипет.

Наголошує, що у статті італійської газети немає дати, коли за їх словами сталася крадіжка. Переходить на російську:

- Это бред! Его пишут подлецы. Такие методи пропаганды использовали в фашистской Германии. А сейчас представители от БЮТ их применяют для дискриминации депутата Задирко и его семьи. Нет разницы, кто именно это сделал. Но такие вопросы курирует первый вице-премьр Александр Турчинов и начальник информационного блока Александр Абдуллин. Уверяю, вас что это связано с моей принципиальной позицией против создания коалиции с Партией регинов.

Нагадаємо, італійська газета "Іл Соле" написала, що у Мілані за крадіжку спідньої білизни затримали українку. Вона нібито хотіла вкрасти товару на 2 тис. 275 євро з елітного бутіка "Лаура Урбінаті".

Газета пише, що жінка погрожувала охоронцям магазину, кидалася у бійку. Мовляв, вона дружина народного депутата України. Вимагала привезти українського консула.

Газета пише, що у поліції з"ясували ім"я правопорушниці. Це нібито Олена Задирко - дружина нардепа-"бютівця" Геннадія Задирка. У матеріалі сказано, що її випустили під заставу.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Задирка: "Я жодного разу не була в Італії!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути