неділя, 17 липня 2016 22:55

Довибори: на Полтавщині лідирує Руслан Богдан - екзит-пол ППІ

Довибори: на Полтавщині лідирує Руслан Богдан - екзит-пол ППІ
np.pl.ua

За результатами екзит-полу, проведеного Всеукраїнською громадською організацією "Передові правові ініціативи" (ППІ) у виборчому окрузі №151 Полтавської області на проміжних виборах перемагає Руслан Богдан від ВО "Батьківщина" з результатом 28,47% голосів виборців.

Відповідна інформація розміщена на сайті організації.

На другому місці - Олександр Мигаль (самовисування) - 14,77%, на третьому Олексій Рябоконь (самовисування, член Соцпартії) - 12,16%, на четвертому - Сергій Мамоян (Партія простих людей Сергія Капліна) - 10,11%.

Опитування проводилося на виході з 216 виборчих дільниць 151-го виборчого округу Полтавської області. Задіяно - 245 інтерв'юерів, опитано - 17 559 виборців. Похибка не перевищує 2%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Технологія замінування стає нормою виборів в Україні - КВУ

Нагадаємо, Комітет виборців України оприлюднив перші результати екзит-полів. Так, в окрузі №27 у Дніпрі лідирує волонтер, радник міністра оборони України Тетяна Ричкова. За неї проголосувало 46,1% виборців. У Чернігові в 206-му окрузі лідирує самовисуванець, президент корпорації "Укрбуд", колишній депутат Київради від УДАРу Максим Микитась. В окрузі №85, що у місті Калуші на Франківщині лідирує кандидат від "БПП", мер Рогатина Сергій Насалик, який є братом чинного міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика. За нього проголосувало 22,1% виборців.

Зараз ви читаєте новину «Довибори: на Полтавщині лідирує Руслан Богдан - екзит-пол ППІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути