вівторок, 06 жовтня 2015 16:00

Довірена особа Путіна сказав, коли розпадеться Росія

Довірена особа Путіна сказав, коли розпадеться Росія

Відомий російський журналіст Олександр Невзоров, який є довіреною особою президента РФ Володимира Путіна, вважає, що через відродження імперських комплексів Росію чекає територіальний розпад.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив російський письменник Дмитро Биков, який поспілкувався з Невзоровим.

Довірена особа Путіна не знає, чи піде глава російської держави на вибори в 2018, році, однак припускає, що це відбудеться.

"Думаю, так (піде - ред.). І виграє. Але це не з тих питань, які мене всерйоз турбує. Всерйоз мене турбують процеси більш тривалі. І я розумію, що весь цей історичний ексцес, над яким нащадки будуть потішатися, вся ця теперішня спроба відродження імперських комплексів - вона історично не довга, і рано чи пізно тут відбудеться все неминуче. Відбудеться територіальний розпад, якого чомусь всі так бояться. І торжество закону і права, яке в будь-якому суспільстві неминуче. Я просто сподіваюся, що всі ці зміни відбудуться не за мене", - сказав Невзоров.

Він вважає, що розпад Росії створить "чисто бюрократичні труднощі через переїзди".

"Зміна влади, мабуть, не обійдеться без економічних проблем. І тільки. Ніяких кривавих переворотів не буде", - підкреслив Невзоров.

Зараз ви читаєте новину «Довірена особа Путіна сказав, коли розпадеться Росія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути