субота, 20 жовтня 2012 04:17

Доній закликав опозиційні партії "не виносити на поверхню" суперечності: "Ми зобов'язані об'єднатися"

Доній закликав опозиційні партії "не виносити на поверхню" суперечності: "Ми зобов'язані об'єднатися"
Олесь Доній: треба створити щось на кшталт НРУ кінця 1989-го року. Фото: most-dnepr.info

Всі опозиційні партії зобов'язані об'єднатися, аби здолати "бандитську і хамську" владу.

Про це в ефірі Першого національного сказав народний депутат, кандидат по мажоритарному округу Олесь Доній.

"Подивіться, що робиться з протилежного табору. Комуністи і "регіонали" - союзники. Вони разом творять коаліцію у Верховній Раді. "Регіонали" не нападають на своїх союзників зараз у передвиборчій кампанії, - підкреслив нардеп. - Я вважаю, що це дві антинародні партії. Їх мають замінити справжні опозиційні сили. До них належать – "Батьківщина", УДАР, "Свобода" і вони мають шанси пройти у парламент, і деякі позапарламентські партії, бо ми всі разом після виборів маємо єднатися і робити щось типу Народного руху України кінця 1989 року".

Доній додав: "Надто хамська і бандитська ця влада, і для її подолання потрібне єднання. Тобто, є "Батьківщина", "Свобода", УДАР, УНП, "Наша Україна", КУН, "Собор" – всі разом ми потім будемо змушенні, повинні єднатися. І потрібно зараз не зробити нічого, щоби були такі тріщини, в яких зацікавлені наші вороги".

Нардеп навів у приклад єднання округ, по якому він балотується: "Мені сьогодні подзвонив В'ячеслав Кириленко і сказав, що зробив заяву на мою підтримку. Кілька днів тому мені подзвонив Юрій Луценко і сказав, що зробив заяву на мою підтримку. УДАР кілька днів тому зняв свого кандидата на мою підтримку. Це єднання на конкретному окрузі різних партій".

"Можуть бути різні тертя, але їх не потрібно зараз виносити на поверхню. Головне – зібрати великий міцний кулак між всіма опозиційними силами і разом іти проти "Регіонів" та режиму Януковича", - закликав Доній.

Зараз ви читаєте новину «Доній закликав опозиційні партії "не виносити на поверхню" суперечності: "Ми зобов'язані об'єднатися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути