пʼятниця, 10 серпня 2012 20:30

Доній завжди був незручним для опозиції - політолог

Доній завжди був незручним для опозиції - політолог
Володимир Фесенко: Доній завжди мав особливу позицію. Фото: mair.in.ua

Невключення народного депутата від фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Олеся Донія до виборчого списку Об'єднаної опозиції "Батьківщина" може бути пов'язане з результатами рейтингу, складеного рухом "ЧЕСНО".

Таку думку висловив політолог Володимир Фесенко в ефірі "Ера-FM".

"У випадку з Донієм, думаю, певним формальним приводом - хоча про це не говориться - став скандал з опитуванням руху "ЧЕСНО". Думаю, це використали проти Донія, хоча там критерії трохи недосконалі. У чому насправді проблема - Доній незручний для опозиції", - сказав він.

За його словами, Доній завжди мав особливу позицію.

"Не всі знають, але у нього були непрості стосунки з Юрієм Луценком та його братом. Олесь завжди тяжів до політико-культурницьких акцій і в нього це чудово виходило. Він мав власну позицію, а не "під вождя". Коли почалися складні процеси в "Народній самообороні", до деяких дій Луценка він ставився критично, але коли екс-міністра заарештували, він його захищав. Але його самостійність і те, що він не належав до впливових груп нинішньої Об'єднаної опозиції і стало головною причиною, що він не потрапив до списку", - розповів Фесенко.

Нагадаємо, 30 липня Об'єднана опозиція "Батьківщина" оприлюднила список кандидатів у народні депутати наступного скликання парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Доній завжди був незручним для опозиції - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути