вівторок, 11 червня 2013 17:56

Доній не вбачає нічого поганого у відсутності Кличка на деяких мітингах опозиції

Доній не вбачає нічого поганого у відсутності Кличка на деяких мітингах опозиції
Як розповів Доній, його взаємостосунки з партією УДАР будуть посилюватися. Фото: styknews.info

Акції протесту об'єднаної опозиції "Вставай, Україно!" можуть мати взаємозамінних політиків, тому не обов'язково, щоб їх очолювали завжди лише лідери партій.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав позафракційний народний депутат Олесь Доній.

"Віталій Кличко, як і всі інші лідери опозиції, бере участь у спільних діях, - говорить він. - Я особисто його бачив на спільному мітингу. Ми стояли разом на трибуні і на мітингу 18 травня у Києві, і в деяких інших містах. Тобто, я думаю, що не треба зациклюватися лише на трьох політиках. Акції можуть мати взаємозамінних політиків - це не обов'язково тільки лідери партій. Як мені відомо, у всіх цих акціях беруть участь політики від УДАРу, у тому числі й народні депутати".

За словами нардепа, на тому фактові, що Кличко не був присутній на кількох мітингах опозиції, взагалі не варто загострювати увагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сильних ідеологічних розбіжностей між "Батьківщиною" і "Фронтом змін" немає" - Доній

"Тому що УДАР бере участь у всіх цих спільних акціях протесту, і особисто Кличко теж. Я думаю, що політика не робиться лише трьома лідерами партій. Ставитися до акції успішно, якщо там є керівники трьох партій, і вважати її не успішною, якщо там немає усіх лідерів - це неправильний підхід", - переконаний Доній.

Він також прокоментував чутки про свій можливий вступ у партію УДАР.

"Йшла мова про мою максимальну співпрацю з УДАРом і взагалі трьома фракціями у Верховній Раді. Найбільш тісні взаємостосунки я підтримую з УДАРом. І, я думаю, що вони будуть ще більше посилюватися", - наголосив депутат.

Зараз ви читаєте новину «Доній не вбачає нічого поганого у відсутності Кличка на деяких мітингах опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути