понеділок, 13 травня 2013 17:48

Донецькі "регіонали" просять Мін'юст заборонити діяльність ВО "Свобода"

Донецькі "регіонали" просять Мін'юст заборонити діяльність ВО "Свобода"
Фото: Lb.ua

Рада Донецької обласної організації Партії регіонів просить Міністерство юстиції офіційно заборонити діяльність Всеукраїнського об'єднання "Свобода" як неофашистською організації, повідомляє прес-служба облорганізації у понеділок.

"Політичні партії, що сповідують нацистську ідеологію расової нетерпимості, і, перш за все, ВО" Свобода ", фактично поставили під питання існування України як цілісної держави. Вони розколюють країну, сіють міжнаціональну ворожнечу, принижують честь і гідність громадян України за національними, територіальними ознаками, мовним уподобанням. Вони всіма силами намагаються розхитати державні інститути, паралізували роботу парламенту, закликають громадян до революційних і інших насильницьких дій ", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що 17 травня в Донецьку пройде антифашистський марш-мітинг "Донбас проти неофашизму!", Організований облорганізацією Партії регіонів. "Ми закликаємо політичні партії, громадські організації та об'єднання, всіх жителів Донбасу, небайдужих до долі країни, прийти на мітинг і сказати рішуче" Ні! "Спробам неофашистського реваншу в Україні", - йдеться в повідомленні.

В облорганізації Партії регіонів вимагають від народних депутатів України "ухвалити закон про посилення кримінальної відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі, публічне заперечення чи виправдання злочинів фашизму, а від Міністерства юстиції - офіційної заборони ВО" Свобода "як нацистської і злочинної організації".

Зараз ви читаєте новину «Донецькі "регіонали" просять Мін'юст заборонити діяльність ВО "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

122

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути